Magyar Mesterséges Táplálási Társaság 2019.évi kongresszusa

Kedves Résztvevők!
Ha végignézik az idei programot láthatják, hogy a korábbi évek kongresszusával szemben számos változtatás történt. A legfontosabbak közülük, hogy két, párhuzamos szekción fognak az előadások elhangzani, illetve az, hogy az idei kongresszusunkba sokkal több gyakorlati témát vontunk be, amellett, hogy megtartottuk ez előző évek sikeres elméleti szekcióit.

Számos tény sarkallt bennünket, amikor így döntöttünk. Elsősorban az, hogy az utóbbi években örvendetesen megnőtt a résztvevők száma. De azt is fontosnak tartjuk, hogy az itt megszerzett elméleti tudás a gyakorlatban is hasznosulhasson. Emellett az előadások idejét is kicsit rövidebbre vettük, hogy mindenki számára pörgősebbé tegyük a programot, sőt, egy újdonsággal is próbálkozunk: gyakorló szakemberek 3 percben ismertetik egy beavatkozás során kialakított 3 szakmai fogásukat. További újdonság lesz idén, hogy az érdeklődők gyakorlati oktatáson is részt vehetnek.

Idén is lesznek külföldi előadók, a szokásos ESPEN társaságtól meghívott előadó mellett Japánból hívtunk vendégelőadót.

A konferencia megrendezése – de szakmánk sem – létezhetne megfelelő tápszerek, táplálást segítő szondák, kanülők és szakemberek nélkül. Idén a cégek külön szekcióban mutathatják be miben, és miért ők a legjobbak!

A konferencia korábbi, megszokott helyszínét kinőttük, már nem volt alkalmas összejövetelünk megrendezésére. Ezért ebben az évben Visegrádon várunk minden érdeklődőt, barátot, résztvevőt.

További információ: https://mmtt2019.misandbos.hu/

Üdvözlettel:

Lukovich Péter
MMTT tudományos titkár

Sahin Péter

MMTT Elnök

a kongresszus szervezői

Kapcsolódó dokumentumok: 1. MMTT 2019 Programtervezet

Partnerek

Menü