Meghívó az MMTT 2013. évi kongresszusára

Harmadik értesítő

Tisztelt Kollégák! Kedves Vendégeink!

A Magyar Mesterséges Táplálási Társaság szervezésében, 2013. november 8-9-én mmár 23. alkalommal kerül megrendezésre hazánk legnagyobb táplálásterápiával foglalkozó kongresszusa. A már megszokott magas színvonalat a hiteles, az adott témakörben nagy szakmai gyakorlattal rendelkező előadók biztosítják.

Kongresszusunk mottója: Táplálj az életért!

Aktuális és ezért széles szakmai érdeklődésre számot tartó témakörök alkotják a programot. Az onkológiai kerekasztal megbeszélésen az egyénre szabott onkológiai kezelés mellett az egyénre szabott táplálásterápiával foglakozunk. Külön szimpóziumban foglaljuk össze a mesterséges táplálás új, kísérletes és klinikai kutatási eredményeit. A mindennapi gyakorlatban egyre gyakoribb kérdés a túlsúlyos betegek táplálásterápiájának szükségessége, mikéntje, ezért erről is részletesen fogunk beszélni. A rövidbél szindróma táplálásterápiás kezeléséről azért tervezünk szimpóziumot, mert ez év januárjától az un. „bélelégtelen” betegek otthoni parenterális táplálásának mind jogi, mind OEP finanszírozási módja kialakult. A betegek szükséges, hosszantartó parenterális táplálását kijelölt kórházi osztályok vezetésével, segítségével, felügyeletével a betegek otthonában lehet alkalmazni. Az ezzel kapcsolatos ismeretek, a nemzetközi tapasztalatok, a bélelégtelen betegek táplálásterápiájának szakmai elvei, gyakorlata, annak nehézségei és eredményei kerülnek majd megtárgyalásra nemzetközi szaktekintély közreműködésével.

Az MMTT idei kongresszusa reményeink szerint szakmai szempontból maradandó élményt fog nyújtani. A rendezvény helyszíne a főváros agglomerációjában található Herceghalom, Abacus Business & Wellness Hotel****superior, ahol lehetőség nyílik színvonalas kikapcsolódásra, regenerációra és pihenésre is.

Tomsits Erika
MMTT Elnöke


A harmadik értesítő és a végleges program letöltéséhez kérjük, 
kattintson ide, a jelentkezési lap pedig itt érhető el

Partnerek

Menü