Meghívó az MMTT munka-megbeszélésére

Időpont: 2013. március 06. Szerda 09:30-16.00. Helyszín: Aesculap Akadémia, 1115 Budapest, Halmi út 20-22.

Tisztelt Intézményvezetők! Kedves Kollégák!

Az otthoni parenterális táplálást elszámolni tudó centrumok vezetőit, orvos kollégákat, ápolókat és dietetikusokat tisztelettel meghívjuk a Magyar Mesterséges Táplálási Társaság által szervezett munkamegbeszélésre.

A munkamegbeszélés célja, hogy a már működő és a leendő centrumok között kapcsolat jöjjön létre, megbeszéljük a betegellátással, gondozással, edukációval járó problémákat és a finanszírozással, kódolással kapcsolatos gyakorlati kérdéseket. A szakmai ajánlások és az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy ezen betegek megfelelő ellátásához interdiszciplináris munkacsoportnak szükséges együtt dolgoznia. A munkacsoport résztvevői az eddigi tapasztalatok alapján a gondozó orvos (gasztroenterológus, gyermekgyógyász, sebész, intenzív szakorvos), un. táplálással foglalkozó nővér, dietetikus. Az otthoni parenterális táplálást lehetővé tevő intézményi előkészítés kellő hatékonyságához – az eddigi hazai és nemzetközi tapasztalatok alapján – szükséges, hogy az ezzel foglalkozó munkacsoportnak aktív tagja legyen az intézmény (osztály) gyógyszerellátásáért illetve gazdasági-finanszírozási megalapozásáért felelős személy is.

Kérem az Intézményvezetőket, hogy intézetükből lehetőség szerint a leendő munkacsoport tagjainak tegyék lehetővé a munkamegbeszélésen való részvételt.


A program megtalálható a Kapcsolódó dokumentumok között.

Tisztelettel:

Dr. Tomsits Erika Dr. Sahin Péter
MMTT elnöke MMTT főtitkára
Kapcsolódó dokumentumok: 1. Program

Partnerek

Menü