MMTT 2014. évi Kongresszusa – Harmadik értesítő

A Magyar Mesterséges Táplálási Társaság szervezésében 2014. november 13-14-15-én immár 24. alkalommal kerül megrendezésre a már hagyomány szerint hazánk legnagyobb táplálásterápiával foglalkozó kongresszusa. A megszokott magas színvonalú előadásokat neves bel-és külföldi előadók biztosítják.

Kongresszusunk mottója: Oxigén és táplálás nélkül nincsen élet!

Fő témaként a táplálásterápia és IBD, az aminósavak és a táplálásterápia valamint az oxidatív stressz témaköröket választottuk. Felhívom a fiatalok figyelmét, hogy társaságunk idén először az un. nulladik kongresszusi napon tart a fiataloknak továbbképzést.

A táplálásterápia külön tudományág, azonban csaknem minden betegünk esetében alkalmaznunk kell olyan természetesen, amilyen természetességgel egy hypoxias betegnek oxigént adunk. A táplálásterápiát azonban csak az tudja megfelelően alkalmazni,aki ismeri ezt a tudományágat is. A megfelelő táplálással csökkenthető a betegségek szövődményeinek száma és a kórházi napok száma egyaránt. Ennek következtében a beteg ellátás költsége is csökkenthető.

Bízunk abban, hogy ezen kérdések megvitatását fontosnak, érdekesnek tartják és az ismeretek bővítésével hozzájárulhatunk a biztonságosabb és olcsóbb betegellátásához.

Sok szeretettel várjuk kollégáinkat, barátainkat Mátraházán, az Ózon Wlellness**** Hotelben, ahol csodálatos környezetben nyílik lehetőségünk a szakmai továbbképzésünkön túl a színvonalas kikapcsolódásra is.

Dr. Tomsits Erika Dr. Sahin Péter
MMTTT Elnöke Főszervező

A harmadik értesítő letöltéséhez kérjük, kattintson ide.
A jelentkezési lap letöltéséhez kérjük, 
kattintson ide.

Partnerek

Menü