Emlékeztető a 2013. október 2-ai Vezetőségi Ülésről

Résztvevők: Tomsits Erika, Újhelyi Enikő, Kegyes Réka, Télessy István, Tamási Péter, Hamvas József, Kriván Gergely, Sahin Péter

Hiányoztak: Harsányi László, Nagy Béla, Csapó Zsolt, Dárdai Ernő

  1. 2013 kongresszus szervezési és pénzügyei rendben vannak, mint elnöki hozzászólásban kifejtésre került,- ebben oroszlán része a főtitkárnak volt.(Beszámoló Főtitkár)
  2. 2014-es kongresszusi helyszínéről kongresszusunk után fogunk dönteni, addig Mis & Bos cégtől árajánlatokat bekérünk. Időpontja november 6-7-8. A kongresszus fő témáiról vitát nem nyitottunk, miután a Főtitkár Úr korábbi körlevelére a válaszok elmaradtak. Ismételt körlevélben kéri Főtitkár Úr a hozzászólásokat.
  3. Egyhangúlag szavaztunk arról, hogy a kongresszusi üléselnökök és előadók részére a regisztrációt és az étkezést a társaságunk fizeti. Akinek két nap van a fenti teendője a kongresszuson szállást is biztosítunk. A 2013 évi MMTT kongresszusi szervezők (Sahin Péter, Nagy Béla, Csapó Zsolt) valamint az ESPEN alapkurzusának fő szervezőjének (Tamási Péter) és a társaságunk Elnökének fedezi a társaság a kongresszusi költségeit. (étkezés, regisztráció, szállás)
  4. 2014. évi vezetőválasztás jelölőbizottságát megneveztük. ( Nagy Katalin és Dárdai Ernő)
    Vezetőjének egyhangú szavazással kérjük fel Prof. Darvas Katalint. A jelölő bizottság vezetőjének felkérése az Tomsits Erika feladata.
  5. ESPEN 20. alapkurzus szervezési és pénzügyi kérdéseiről Tamási Péter számolt be részletesen. A szervezési kérdések rendben vannak. A pénzügyi kérdések a jelenleg belátható mozgások és a már szerződésben foglaltak szerint rendben vannak és a kongresszus finanszírozhatónak látszik. Cél, hogy lehetőség szerint forintban eszközöljük a kifizetéseket.
  6. Blockmembership-ről az információkat honlapunkra feltesszük és így mindenki részére hozzáférhetővé válik. Télessy dr. főtitkár úr részére a honlapra feltehető összefoglalót a kongresszus előtt két héttel megküldi. A honlapra feltehető végleges szöveggel Tomsits Erikával és Madách Krisztinával kell előbb konszenzusra jutnia.
  7. A táplálásról szóló és készülő szakmai irányelvről való beszámolás elmaradt. Korábbi határidőnket tartani nem tudtuk. Jelenleg a GYEMSZI –től engedélyt kértünk, mely visszaküldésre került javításra. A javítás is megtörtént. A szakmai irányelv készítő bizottságban Dárdai Ernő, Nagy Katalin, Télessy István és Tamási Péter van. A bizottság jelenlevő tagjai abban egyetértettek, hogy a szakmai irányelvre szükség van és fontosnak tartják elkészítését. Határidőt jelenleg nem tűztünk ki.
  8. ESPEN alapkurzus pályázói közül azok nyerték el a pályázatot, akik határidőre benyújtották azt. (2013. augusztus 25.) Név szerint: Dr.Soós Sándor júliusban jelentkezett, Dr. Kömíves Csilla aug. 23., Tóth Dánia aug. 15., Répási Eszter 08.15. A többi pályázó, ha budapesti ingyen vehet részt az alapkurzuson, de nem biztosítunk szállást, ha vidékiek a pályázók, akkorrészvételt és szállást is biztosítunk. Budapestiek: Dr. Csontos Ágnes, Dr. Valkó Luca, Dr. Orosz Adél, Dr. Belák Anita, Vidékről jelentkezett: Dr. Velkei Tamás

Partnerek

Menü