Emlékeztető a 2016.11.09-i MMTT vezetőségi ülésről

Jelen volt: Tomsits Erika, Sahin Péter, Télessy István, Török Éva, Újhelyi Enikő, Nagy Béla, Csapó Zsolt, Kőmíves Csilla

Hiányzott: Bozóné Kegyes Réka, Tamási Péter, Harsányi László

Programpontok:

 

1. 2016. évi Kongresszus előadásainak feltöltését a honlapra (a cég árajánlatában szereplő 64.000 HUF-os változatban) és az elmúlt 2 év előadásai körül felmerült kérdéseket (kifizetés történt, de videorögzítés/feltöltés nem) Nagy Béla intézi Csabai Hajnalkával és az illetékesekkel. A következő kongresszusokon a honlapra a pdf formátumban történő feltétel mellett döntöttünk, a külföldi előadó és a Varga Péter emlékelőadás videó formátumú felkerülése mellett. Megegyeztünk, hogy az előadások feltöltésével kapcsolatos végleges döntés előtt Béla minden érdekelttel egyeztet és aztán még egyszer tájékoztatja a vezetőséget az ezzel kapcsolatos javaslatáról. Megegyeztünk, hogy az előadások feltöltésével kapcsolatos végleges döntés előtt Béla minden érdekelttel egyeztet és aztán még egyszer tájékoztatja a vezetőséget az ezzel kapcsolatos javaslatáról.

2. A jövőben is a Konferencián a szálloda hangosításának kiváltását kérjük a Mis&Bos Kft. szervezésében.

3. A kulturális programra, amennyiben Hallai nem javasol mást, akkor jövőre is a debreceni Varga Klára művésznőt kérjük fel és a zenekaron sem változtatunk.

4. Kávét csak kávészünetben (de akkor korlátlanul) biztosítunk a regisztráció mellé, ezt a programfüzetben is feltüntetjük.

5. 2017. évi Kongresszus:
I. Időpontjának kijelölése: egyhangú döntés alapján 2017. október 12-14.
II. Varga Péter emlékelőadás megtartására egyhangú döntéssel Futó Judit főorvosnőt kérjük föl.
III. Elfogadott fő témák: 1. Microbiom, szervezést vállalta: Nagy Béla 2. Tüdőbetegek táplálásterápiája, szervezést vállalta: Sahin Péter + továbbképzési nap délutánja: Albumin szerepe a tápláltsági állapot meghatározásától a táplálásterápiáig, szervezést vállalta: Újhelyi Enikő, előadást vállalt: Újhelyi Enikő, Tomsits Erika, Török Éva + gyógyszerész szekció, szervezi: Télessy István
IV. A konferencián a legjobb bejelentett előadás előadójának járó konferencia részvételi támogatást 200.000 HUF-ra emeltük és a korhatárt 40 éves korra kitoltuk (az absztrakt benyújtásakor jelzni szükséges). Amennyiben a nyertes benyújta és absztraktját elfogadják a következő ESPEN Konferenciára, akkor a részvételhez szükséges teljes összeg előteremtését átvállaljuk. Az előadások pontozására egységes rendszert dolgozunk ki, Csapó Zsolt javaslatát email-ben körbeküldi.

2016. május 18. 
 
Dr. Kőmíves Csilla és Dr. Sahin Péter

Partnerek

Menü