„Kálmán István díj”

 

A Magyar Mesterséges Táplálási Társaság vezetősége Dr. Kálmán István emlékének megőrzése, a klinikai táplálásterápia fejlődéséért tett fáradhatatlan munkájának elismerése érdekében pályázatot hirdet olyan szakemberek számára, akiknek szintén szívügyük a táplálásterápia.

A díjat olyan 40 év alatti, legalább 2 éve MMTT tag pályázhatja meg, akinek tudományos előélete, érdeklődési köre összhangban van a társaság szellemiségével, táplálásterápia irányába elkötelezett, és első szerzőként publikál IF-ral rendelkező szaklapban egy táplálásterápiához kapcsolódó cikket. Nyereményét felhasználhatja az MMTT, ESPEN, vagy egyéb táplálásterápiás kongresszuson való részvételre.

A pályázó önéletrajzát, elsőszerzős cikkét minden második évben, tehát páros évek (először 2024. év) augusztus 31-ig kell benyújtania az MMTT vezetőségének, illetve a cikk tartalmát szabadon bejelentett előadásként neveznie kell a tárgyévben rendezett kongresszusra.

Az MMTT vezetősége titkos szavazással dönt a győztes személyéről, az eredmény a kongresszus záró ünnepségén kerül kihirdetésre.

Az MMTT a díjat kétévente ítéli oda annak a pályázónak, akit a névadó emlékéhez és a társaság szellemiségéhez leginkább méltónak ítél.

  1. március 16.

Dr. Lukovich Péter, Dakó Sarolta, Dr. Sahin Péter  MMTT Elnöksége

Partnerek

Menü